Til salgs

Enkel oversikt over hva som fremdeles er til salgs:
Accesories
Diverse
Genser
Lue (Baby, barn og voksen)
Mapper
Sjal
Veske
Voksenkjole (Str. 34-44)
Voksenskjørt (Str. 34-44)

Hobbybloggen MIN, her finner du ALT jeg syr

Nyhetsbrev

Ønsker du Nyhetsbrev når nye produkter blir lagt ut?

Send en mail til: shamu@speilbildet.com og merk den med "Nyhetsbrev"

Do you want Newsletter when new products are placed? Send an e-mail to: shamu@speilbildet.com and mark it with "Newsletter"

ETTERLYSNING

Har du gamle klær, dyne/putetrekk, gardiner, duker, stoffer etc som du tror kan bli til spennende shamu-klær eller shamubags?

Morsomme farger og retro mønster, eller ren cord, frotte og velour (ikke nervøs) i fine farger.

Gamle knapper og pyntebånd blir jeg også veldig glad for.

Ta kontakt;
anithom@lyse.net

Butikken åpnet 4. August 2007

Følgere

tirsdag 22. juli 2008

J&S Bukse "Purple Love" *Solgt*

HPIM0745 

Bukse sydd på bestilling. Den skulle matche en anorakk med tidenes vanskeligste farge. En slags grønnfarge som er vanskelig å kategorisere, og jeg har brukt timesvis på å finne stoff som matcher.
Jakken er nok opprinnelig tenkt å være en gutte jakke, så oppgaven var å lage en bukse som passet til og som samtidig gjorde antrekket litt mer feminint.
Etter mye om og men gikk vi for en ensfarget bukse som brøt helt med jakken. Det tror jeg var ett lurt valg. Lilla er en aldeles nydelig farge, og sammen med grønnfargen i jakken blir det bare kjempefint sammen.

Buksen er så myk og deilig at det er fare for flere slike fremover. Stretch velour er ett fantastisk stoff å sy barneklær i.
Fargen på buksa er også utrolig fin, og jeg ser at jeg ikke har klart å fange den skikkelig på bilde, den er enda dypere i lilla fargen.

En stor hjerte applikasjon i rumpa ble prikken over i'en. Stoffet i applikasjonen har jeg fått fra Jubel, og det er ett gammelt vintage stoff som jeg tror har vært ett sengeteppe en gang. Nyyyydelige farger som tar opp både bukse og ribb i fargene.

Størrelse: 74-92

Pris: 349,- + porto

1 kommentar:

Heilt spesiell sa...

Du er bare råflink Shamu!Liker ALT du lager og du er til stor inspirasjon.Håper det er ok at jeg har linket til siden din på bloggen min?
Mvh Kristin